10 motive sa folosesti ochelari cu lentile antireflex

Lentilele anti-reflex prezinta in componenta lor un strat anti-reflexie care imbunatateste atat vederea, cat si aspectul ochelarilor, ambele caracteristici bazandu-se pe abilitatea acestui tip de lentile de a elimina reflectarea luminii de pe fata si spatele lentilei.

Lent Optik iti prezinta 10 motive ca sa folosesti lentile cu tratament antireflex, in locul lentilelor obisnuite:

  1. Imbunatatesc vederea si sporesc confortul in purtarea ochelarilor, in comparatie cu lentilele obisnuite.

  2. Prin eliminarea reflexiilor, stratul de acoperire al lentilelor va fi aproape invizibil, trasaturile fetei devenind astfel mai clare.

  3. In cazul ochelarilor de soare, lentilele antireflex elimina stralucirea produsa de razele soarelui care patrund pe suprafata din spate a lentilelor colorate iar in cazul ochelarilor de vedere ofera un confort vizual la lumina zilei si la lumina monitorului calculatorului.

  4. Majoritatea straturilor anti-reflex de calitate includ o suprafata „hidrofobica” ce previne formarea petelor de apa si face ca lentilele sa fie mai usor de curatat. Unele includ chiar straturi protectoare impotriva substantelor uleioase care pot veni in contact cu lentila, cum ar fi cremele de fata

  5. Asigura protectie impotriva luminii artificiale si, mai ales, in cazul conducerii masinii pe timp de noapte, datorita tratamentului antireflex aplicat pe ambele suprafete ale lentilei.

  6. Elimina disconfortul si senzatia de ochi obositi si iritati, in special pentru cei care lucreaza la calculator sau in medii cu lumina artificiala

  7. Tratamentul antireflex creste transparenta lentilelor, prin urmare va creste claritatea lentilelor si a vederii

  8. Subliniaza culoarea si estetica ochilor, iar transparenta marita le face mai putin vizibile.

  9. Aburirea scazuta la schimbarea de temperatura si curatarea mai usoara a lentilei, le face mai usor de purtat.

  10. Tratamentul antireflex creste rezistenta lentilei din material organic la zgariere deoarece tratamentul antireflex este asociat cu tratamente de durificare.

Despre Lent Optik

Lent Optik cuprinde o echipa de specialisti in executarea de ochelari pentru vedere, consultatii oftalmologice, eliberari retete, determinarea dioptriilor, ochelari de soare, ochelari de calculator, accesorii si reparatii specifice. Toate produsele si serviciile companiei sunt controlate si evaluate dupa un plan bine stabilit anterior.

In perioada 2012-2017, Lent Optik a derulat mai multe campanii sociale oferind consultatii oftalmologice gratuite locuitorilor din sute de localitati din toate zonele tarii. In urma investigatiilor din cadrul campaniilor, participantii au primit recomandari si retete specifice catre centrele de oftalmologie pentru corectarea problemelor mai grave.

Contact:

Telefon: 0762.769.457/ 0767.734.548/ 0767.944.522

Email: comunicare@lent-optik.ro

Website: www.lent-optik.ro