Lentile de contact colorate

Cu ajutorul lentilelor de contact colorate se poate modifica cu usurinta culoarea ochilor.

Lentilele de contact colorate sunt disponibile în două variante:

  • lentile colorate pe bază de prescripție, care corectează miopia, hipermetropia și astigmatismul, schimbând în același timp culoarea ochilor;
  • lentile colorate care au doar scop cosmetic, de schimbare a culorii ochilor, fără nicio corecție de vedere.

Cele mai multe lentile de contact colorate sunt proiectate pentru a imita aspectul natural al irisului. Datorită faptului că această zonă este formată din forme și linii colorate, unele lentile de contact colorate au o serie de puncte mici colorate și de linii și forme colorate dispuse radial pentru a ajuta lentilele să arate cât mai natural pe ochi.

Lentilele de contact colorate sunt disponibile în trei tipuri de culori:

– Lentilele de contact cu tentă de vizibilitate, au de obicei o tentă ușoară de albastru sau verde care se adaugă lentilei doar cu scopul de a ne ajuta să le vedem mai bine în timp ce le inserăm sau le îndepărtăm și nu afectează culoarea ochilor.

– Lentilele de contact în culori nuanțatoare au nuanțe solide dar translucide, puțin mai închise decât tentele de vizibilitate și au scopul de a întări culoarea naturală a ochilor.Sunt optime pentru pentru persoanele cu ochi de culoare deschisă care doresc să își intensifice culoarea ochilor.

– Lentilele de contact cu tente opace au nuanțe non-transparente care pot schimba complet culoarea ochilor. Cei cu ochii de culoare închisă care doresc să își schimbe culoarea ochilor au nevoie de acest tip de lentile de contact colorate. Acest tip de lentile este disponibil într-o mare varietate de culori, inclusiv căprui, verde, albastru, violet, ametist, maro și gri.

Save

Save